Тиждень іноземної мови

У ДНЗ «Запорізьке МВПУ»  з 20 по 24 лютого 2017 року проводився тиждень іноземної мови. В рамках тижня учні вперше прийняли участь у VII Всеукраїнській грі з англійської мови «PUZZLE», яка проводилась на базі навчального закладу 24 лютого  2017 р. координатором гри, викладачем англійської мови, Василевською Євгенією Анатоліївною.

Гра проводилась за варіантом завдань для учнів 10-11 класів (учні І курсу гр..17, 19, 9 – як 10 клас та учні ІІ курсу гр..1, 10  і учні ІІІ курсу гр..5, 7 – як 11 клас).

Пакет з текстами завдань було розкрито директором закладу, Олійником Олександром Миколайовичем, безпосередньо перед початком гри в присутності учасників гри, заступника директора з навчальної роботи, Краєвської Ольги Вікторівни та координатора гри у закладі, викладача англ..мови, Василевської Є.А., що було зафіксовано на відеокамеру.

На виконання завдань було відведено 60 хвилин.

Всіх правил гри було дотримано.

До кінця травня поточного року відповіді до всіх завдань і таблиця результатів із роз’ясненням того, скільки балів отримав кожен учасник і яке місце він посів серед усіх учасників, буде оприлюднено на сайті училища.

Переможцям буде видано дипломи, іншим учасникам гри – сертифікати. Переможці будуть нагороджені призами.

Слідкуйте за новинами на сайті!