День Святого Миколая

Сьогодні, 19 грудня 2018 року у приміщенні КЗ «Запорізький обласний центр молоді» ЗОР, пройшов урочистий концерт. Присвячений він був Дню Святого Миколая для талановитих учнів і дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, закладів професійної (професійно-технічної) освіти міста Запоріжжя.

Посмішки, таланти та привітання з Днем Святого Миколая та новорічними святами, лунали від найактивніших представників закладів професійної(професійно-технічної) освіти нашого міста.

Окрім того, талановиті учні ДНЗ “Запорізьке МВПУ”, а саме, Бондаренко Анастасія гр. 45/16 та Бондаренко Сніжана гр. 47/18, за активну участь в обласних та міських соціальних заходах, збереження національної культури та традицій українського народу засобами мистецтва були нагороджені грамотою Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області.

Слід зазначити, що за активну участь у соціальних та благодійних заходах, високу сценічну культуру, сприяння формуванню у молоді загальнолюдських цінностей, національної свідомості та патріотизму, грамотою Департаменту освіти і науки облдержадміністрації був нагороджений гурток національно-патріотичного виховання «Одіссея» (керівник гуртка Линник Д.І.) Державного навчального закладу «Запорізьке МВПУ».

Опісля завершення концерту, святковий вечір продовжився. Всі присутні були запрошені на одну з центральних площ міста, де пройшло відкриття новорічної ялинки!