Засідання науково-методичної комісії з професійної педагогіки, психології та змісту професійно-технічної освіти Науково-методичної ради з питань освіти МОН України

7 лютого 2019 року у м. Києві відбулося засідання науково-методичної комісії з професійної педагогіки, психології та змісту професійно-технічної освіти Науково-методичної ради з питань освіти МОН України на якому Запоріжжя представили директор НМЦ ПТО в Запорізькій області Паржницький О.В. та заступник директора з НВР ДНЗ «Запорізьке МВПУ» Шулепина Г.Ю.

Було презентовано проект експерименту всеукраїнського рівня на базі Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області, ДНЗ «Запорізьке машинобудівне вище професійне училище», ДПТНЗ «Дніпровський центр професійно-технічної освіти», ДНЗ «Одеське вище професійне училище морського туристичного сервісу», ДНЗ «Київське регіональне вище професійне училище будівництва», Решетилівський професійний аграрний ліцей імені І.Г. Боровенського Полтавської області на тему «Організація професійної підготовки майбутніх кваліфікованих робітників за дуальною формою здобуття освіти на засадах компетентнісного підходу». Науковий керівник дослідної роботи Кулалаєва Наталя Валеріївна (завідувач лабораторії технологій професійного навчання Інституту професійно-технічної освіти НАПН України, кандидат хімічних наук, доцент).