Проведення економічно-математичного тижня

З 20 по 24 лютого  2023 року в Державному навчальному закладі «Запорізьке машинобудівне вище професійне училище» пройшов економічно-математичний тиждень.

Протягом тижня учні мали змогу брати участь в різноманітних математичних та економічних  онлайн- іграх, анаграмах, ребусах, брати  участь у створеннях презентацій та інтелектуальної грі «Колесо фортуни».

Учні групи прийняли активну участь в математичних  конкурсах та економічній вікторині, розкрили свої знання не тільки з предметів, але і показали свою обізнаність з різних областей життя. Уважно дивилися презентації:

  • «Видатних математики України» і були здивовані тим, що Україна так багата талановитими вченими-математиками, які відомі в усьому світі і відзначені значними винагородами;
  • «Математика в мистецтві», а потім доповнили її своїми власними знаннями з застосуванням математики у музиці;
  • «Територія успіху » з якою присутні дізналися про видатних бізнесменів сучасності, досягненнями яких користується весь цивілізований світ;
  • «Видатні місця на грошових купюрах України» де відбувся між предметний зв’язок економіки, української літератури та історії України.