Проведено ПА в групах

25.01.2018 р. відповідно до навчальних планів та програм в навчальному закладі було проведено поетапну атестацію в групі 22/16 з професії «Токар» на присвоєння 4 кваліфікаційного розряду з професії «Токар», викладач спеціальної технології Пахар Т.В., майстер виробничого навчання Кур’ян О.М. Вітаємо  учнів з успішною здачею ПА.

25.01.2018 р. відповідно до навчальних планів та програм в навчальному закладі було проведено поетапну атестацію в групі 23/16 з професії «Слюсар-інструментальник» на присвоєння 4 кваліфікаційного розряду з професії «Слюсар-інструментальник», викладач спеціальної технології Черкіс Л.М., майстер виробничого навчання Кур’ян О.М. Личкатий С.В. Вітаємо  учнів з успішною здачею ПА.

25.01.2018 р. відповідно до навчальних планів та програм в навчальному закладі було проведено поетапну атестацію в групі 25/16 з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування» на присвоєння 3 кваліфікаційного розряду з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування» , викладач спеціальної технології Паржницька Т.Д., майстер виробничого навчання Кур’ян О.Т. Вітаємо  учнів з успішною здачею ПА.

25.01.2018 р. відповідно до навчальних планів та програм в навчальному закладі було проведено поетапну атестацію в групі 1/15 з професії «Верстатник широкого профілю, оператор верстатів з програмним керуванням» на присвоєння 4 кваліфікаційного розряду з професії «Верстатник широкого профілю», викладач спеціальної технології Біла В.А., майстер виробничого навчання Добрик Н.Г. Вітаємо  учнів з успішною здачею ПА.