«На крилах кохання…»

«На крилах кохання…»

Після святкових заходів й навчання, учні отримала запрошення від Запорізького обласного центру молоді на своє особливе святкування Дня всіх закоханих. Всі присутні змогли власноруч, для своїх коханих, рідних або друзів, створити особливі подарунки, які точно зможуть здивувати й залишити теплі, позитивні емоції. Так що це було? Все пройшло, як і планувалось:

  • спочатку пройшов майстер-клас «Серце», де кожен зміг пошити подушку у формі серця. Це був найдовший за часом майстер-клас.
  • далі… всі присутні були запрошені на чаювання з солодощами, для того, щоб відновити сили до наступного майстер-класу.
  • майстер-клас «Картина сіллю». Присутніх на даному заході було біля 50 чоловік, тому картини вийшли такі різні, такі веселі, як і самі учасники.
  • несподіванкою стала безпрограшна лотерея, яка залишила на згадку для кожного, сувенір від організаторів такого чудового, теплого свята.
  • на завершення вечора було запропоновано перегляд романтичного фільму, де учасники змогли відпочити після насичених годин творчого процесу.

Атмосфери додала створена фото зона, де було зроблено безліч фото закоханих, друзів, знайомих та колег.

Приємно те, що до юних творців приєдналась Наталія Федорівна Власова, голова Управління молоді, фізичної культури та спорту ЗОДА, яка теж створила чудовий подарунок.

Дуже класно, коли однокурсники проводять разом час не лише під час навчання, а й поза навчальним закладом.