Обласний семінар-практикум

29.11.2018 на базі ДНЗ «Запорізьке МВПУ» було проведено обласний семінар-практикум педагогічних працівників електротехнічного та машинобудівного напрямків за темою «Визначення педагогічних умов як запоруки розвитку та формування компетентностей учнів на уроках професійно-теоретичної (практичної) підготовки». Представником на заході від НМЦ ПТО у Запорізькій області була методист Немченко М.М.

Перед учасниками семінару виступив директор закладу Олійник О.М., який ознайомив присутніх з перспективами та напрямками розвитку ДНЗ «Запорізьке МВПУ».

Заступник директора з навчально-виробничої роботи Шулепина Г.Ю. виступила з доповіддю-презентацією на тему «Методологічні аспекти створення педагогічних умов та формування компетентностей учнів на уроках професійно-теоретичної (практичної )підготовки». Також на семінарі з доповідями виступили викладачі Паржницька Т.Д. та Біла В.А., які поділилися досвідом роботи щодо особливостей впровадження дуальної форми навчання в ДНЗ «Запорізьке МВПУ» та практики створення стандартів професійної (професійно-технічної) освіти.