Урочисте відкриття нового 2019-2020 навчального року

Сьогодні, 02.09.2019 року відбулося  урочисте відкриття нового 2019-2020 навчального року. На святковій лінійці були присутні гості: депутат міської ради Віктор Гординський, заступник начальника цеху з електрообладнання ПАТ «Запоріжсталь» Стефаненко Ігор, заступник директора НМЦ ПТО у Запорізькій області Світлана Петерик.

Вони щиро привітали всіх з Днем знань – справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності. Адже цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя

Наші талановиті учні привітали першокурсників танцями та співом. Всіх педагогів, учнів, батьків вітаємо з новим навчальним роком. Новий навчальний рік! Ми всі бажаємо вам наснаги, добрих успіхів, відваги, славних перемог чимало, вчитись – на 12 балів! Щоб сумлінними були, на курс наступний перейшли! А для вчителів – терпіння, щастя, творчого горіння, розкладів уроків зручних, працьовитих, вдячних учнів!