Конкурс “Світ у його нескінченних проявах”

22.12.21 Нагородження за  підсумками обласного конкурсу предметів природничого циклу «Світ у його нескінчених проявах».

30.11.21 Було підведено підсумки конкурсу за темою: «Світ у його нескінчених проявах» та оголошення результатів платформі ZOOM.

З 15.09 по 22.11.2021 року Науково-методичний центр професійно-технічної освіти у Запорізькій області проводив конкурс серед здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти Запорізької області з предметів природничого циклу (біологія, екологія, хімія) «Світ у його нескінчених проявах». Мета проведення конкурсу – підвищення рівня залучення здобувачів освіти в дослідну й творчу діяльність, спрямовану на підвищення природничої грамотності, формування екологічно відповідального світогляду, особистісну самореалізацію та самовизначення.

ДНЗ “Запорізьке МВПУ” представив  здобувач освіти  ІІІ курсу групи 4/19 Тетерюк Руслан та керівник проекту викладач Землякова Людмила Євгенівна. Конкурс проводився за трьома номінаціями.

У номінації «Цінуй своє життя» представлявся відеоматеріал з біологічних основ здорового способу життя. У номінації «Зелена країна» подавався конкурсний матеріал у вигляді буклету й опису заходів з охорони навколишнього середовища, захисту й збереження природних ресурсів.

У номінації «Кристальні самоцвіти» необхідно було виростити полікристал і представити на розгляд журі матеріал власної дослідної діяльності: у формі мультимедійної презентації та відеоролик, у якому представити кінцевий результат – вирощений кристал.

За підсумками усіх трьох конкурсів Руслан Тетерюк здобув почесний диплом учасника обласного конкурсу  від Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації та подяку від керівництва закладу.