Тиждень природничих дисциплін

10.04.23 у ДНЗ “ЗМВПУ” за річним планом методичної роботи розпочато тиждень природничих дисциплін в умовах дистанційного навчання під час воєнного стану.
 У перший день за планом  було підготовлено та проведено онлайн – заходи серед здобувачів освіти таких навчальних груп:
 30/20(предмет “Фізика і астрономія” викладач Крамаренко О.В.)
16/22(предмет “Хімія” викладач Землякова Л.Є.) .
Матеріали для проведення онлайн-заходів було заготовлено заздалегідь викладачами та розраховано
У рамках проведення тижня викладач Крамаренко О.В. провів онлайн-позакласний захід за темою “ Походження сонячної системи” з учнями  груп 30/20. Захід був присвячений до Дня Космонавтики, на якому учні дізналися про досягнення людства про Сонячну систему на протязі 62 років опанування Всесвіту. Здобувачі освіти активно працювали під час заходу, приймали участь в інтерактивних іграх та онлайн- тестуванні. Активними учасниками були наступні  здобувачі освіти групи 30/20: Даріна Логвінова, Кораліна Кладько, Юлія Манжула.
За планом проведення тижня природничих дисциплін викладач Землякова Л.Є. провела онлайн- захід з групою 16/22 за темою:«Дай назву моделі молекули органічної речовини».У ході заходу учні закріпили та поглибили знання з органічної хімії працюючі на віртуальній дошці  Jamboard. Активними учасниками заходу були наступні  здобувачі освіти групи 16/22: Остапенко Артем, Редько Іван,Кіясь Софія,Цинкуш Святослав,Підтьопа Ксенія.