День цивільного захисту

День цивільного захисту є накопиченням дня, який нагадує нам про необхідність готовності до можливих небезпечних ситуацій та катастроф. Це можуть бути природні лиха, техногенні катастрофи, терористичні акти, воєнних дій, тощо.
Учасники освітнього процесу закладу освіти 27 листопада 2023 року удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти , щоб захистити своє здоров’я та життя.
В цей день класні керівники, вихователі, провели інформаційні години на тему: «Правила поводження з небезпечними предметами», години спілкування з елементами практичних занять на тему: «Обережно: небезпека!», обговорення правил безпеки в умовах воєнного стану, при загрозі радіаційної небезпеки, тощо, викладачі предмету «Захист України» Гутнікову О.І., Земляковій Л.Є. організувати консультування учасників освітнього процесу з питань захисти свого життя та Порядку дій у НС, самозахисту та основ першої медичної допомоги, бібліотекарі організувати перегляд відеороликів з обговоренням: «Правила поведінки в надзвичайних ситуаціях», «Безпечна прогулянка в період війни».