Тиждень з професії «Контролер верстатних та слюсарних робіт (слюсарні роботи). Лаборант з фізико-механічних випробувань»

15.04.2024 в Державному навчальному закладі «Запорізький промисловий центр професійно-технічної освіти» розпочався тиждень з професії «Контролер верстатних та слюсарних робіт (слюсарні роботи). Лаборант з фізико-механічних випробувань» .
Викладачем професійно-теоретичної підготовки Скрябіною Я.В. в групах № 53/21 та № 43/22 було проведено веб-квест «Вивчаємо та граємо». Використавши елементи гейміфікації під час проведення цього заходу, викладач досягла одразу двох цілей: перевірила рівень засвоєння здобувачами освіти вивченого матеріалу та виявила прогалини у знаннях, на які варто звернути увагу під час проведення уроків і додаткових консультацій.
Пізнавально-розважальна форма веб-квесту сприяла підвищенню зацікавленості здобувачів освіти і мотивувала їх до активної участі. Найкращі знання з технології фізико-механічних випробувань показали здобувачі освіти Борисенко Анастасія (група № 43/22) та Полякова Анастасія (група № 53/21).