Захід до Дня Матері.

Щороку, у другу неділю травня, відзначають одне з самих зворушливих свят календаря – День Матері, міжнародне свято на честь мами, материнства та впливу матерів у суспільстві.
Мама… Кожен з нас з дитинства і до останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ найріднішої людини у світі, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що. Від неї ми одержуємо життя. Вона вчить нас людських правил, оживляє наш розум, вкладає у наші вуста добрі слова. Мама – це не тільки доброзичливі очі, дбайливе серце, ніжне дихання, теплі й ласкаві руки, Мама – це ще й янгол-охоронець, який оберігає нас від неприємностей, переживань і проблем.
Нелегка доля випала на плечі сьогоднішніх українських матерів, тому й день Матері наразі особливий: щемливий, трагічний й обнадійливий водночас. «Матері-герої, матері Героїв!» – так називався виховний захід, проведений класним керівником Аушевою С.В. в групі №9/23, на якому учні висловили щирі слова подяки всім матерям, які виховали мужніх Синів і Дочок, що стали на захист рідної країни від окупантів й побажали кожній матері сил і здоров’я, щоб дочекатись, пригорнути й поцілувати!
Хай тільки буде мир на всій Землі –
Усі дорослі цього хочуть і малі.
Щоб ви, матусі наші українські,
Не потерпали через покидьків ординських!
З Днем Матері, українські жіночки! Хай прийде очікувана Перемога, зникнуть у минулому всі жахи війни, дитячий сміх лунає під мирним небом України і в кожному домі знову запанує щастя!