«Чарівна Леді – 2018»

14 березня 2018 року, у актовій залі головного корпусу ДНЗ «Запорізьке МВПУ», було проведено захід, присвячений дівочій красі та талантам «Чарівна Леді – 2018».

На сцені було сім учасниць, які змогли пройти крізь вогонь и воду репетицій та підготовчих етапів. Дівчата постійно були у русі. А конкурси були такими: дефіле «Офіс Леді», де учасниці продемонстрували своє бачення офісного стилю. «Візитка-талант» – конкурс, який об’єднав в собі два дуже великих конкурси. Тим самим, було зекономлено час і, взагалі, було набагато цікавіше. Тому, що розповідь про себе є неподільним з талантами та хобі красунь. Танок «Бугі-Вугі» підготовлений хлопцями та дівчатами подарував бурю емоцій, зал лікував. Четвертим конкурсом стало «Домашнє завдання». Дівчатам було запропоновано створити писанки, які були заготовлені незадовго до конкурсу. Це завдання стало відкриттям…така фантазія в оформленні писанок, стало гарним шоком для колективу та учнів училища. А останні два дефіле в українських костюмах та вечірніх сукнях – стали воістину королівськими й розкрили дівчат зовсім з іншого, такого несподіваного боку.

Не дивлячись на хвилювання, учасниці були настільки яскравими й неперевершеними, що журі було складно визначити переможницю конкурсу.

Все ж таки, переможницею у шоу-конкурсі дівочої краси та таланту «Чарівна Леді – 2018» стала учениця ІІ курсу групи 9-16 Федько Вікторія. Вона була найоригінальнішою у своїх дефіле й таланті (чутливий контемп від якого були «мурахи»).

Дякуємо всім, хто підтримав дівчат в цей насичений емоціями день