Вітаємо наших випускників!

25-27.06.2018 р. відповідно до навчальних планів та програм в навчальному закладі були проведені державні кваліфікаційні атестації в групах:

10/15 за професією «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування» викладач Аушева С.В., майстер виробничого навчання Редько Т.В.

29/15 за професією «Слюсар з ремонту автомобілів, водій автотранспортних засобів категорії В,С» викладач та майстер виробничого навчання Угленко Ю.І.

28/14 за професією «Електрогазозварник, електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах, контролер зварювальних робіт» викладач Резніченко В.О., майстер виробничого навчання Івченко А.В.

41/15 за професією «Електрогазозварник, електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах» викладач Іванова Л.В., майстер виробничого навчання Хабер В.Н.

26/16 за професією «Слюсар з механоскладальних робіт, контролер верстатних та слюсарних робіт (слюсарні роботи), розмітник» викладач Ноздріна О.М., майстер виробничого навчання Кушніренко С.С.

42/15 за професією «Контролер верстатних та слюсарних робіт (слюсарні роботи), лаборант з фізико-механічних випробувань» викладач Чикріна Н.О., майстер виробничого навчання Кобець М.П.

Вітаємо наших випускників!!!