Всеукраїнський конкурс професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» 2018

27-29 листопада в Києві відбувся Всеукраїнський конкурс професійної майстерності WORLDSKILLS INTERNATIONAL 2018 – це своєрідні олімпійські ігри, наймасштабніший майданчик для учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти та молодих кваліфікованих працівників віком від 18 до 24 років. Офіційними організаторами конкурсу виступили Міністерство освіти та науки і Федерація роботодавців України за підтримки Федерації металургів України, об’єднання підприємств «Укрметалургпром». Генеральний партнер заходу – «Метінвест».

Змагання проводилися на базі АРТ заводу «Платформа» у формі конкурсу професійної майстерності, де учасник повинен був продемонструвати всі свої навички за певну кількість відведеного часу, та виконати ряд практичних завдань.

На цьому конкурсі ДНЗ «Запорізьке МВПУ» представив учень гр. № 43/16 з професії «Машиніст крана (кранівник)» Дорофєєв Дмитро, який взяв участь у конкурсному завданні з компетенції «Підйом і транспортування вантажів» та посів почесне ІІ місце (майстер виробничого навчання Кальченко Т.А.).

Наші щирі вітання!!!