Всеукраїнська благодійна акції «Серце до серця» під гаслом «Дитяче серденько, живи!»

1 квітня Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» розпочав національний збір коштів на кардіореанімаційне обладнання у дитячі лікарні країни!
У цей не простий час, дитячим лікарням кожної області та їх маленьким пацієнтам вкрай необхідні апарати штучної вентиляції легень (ШВЛ), реанімаційні столики для новонароджених, стаціонарні кювези, кардіомонітори, шприцеві інфузійні насоси, портативні УЗД апарати, ангіографи, КТ – і МРТ – установки, дефібрилятори, електрокардіографи, апарати для добового моніторування серцевої діяльності (холтери), пульсоксиметри і навіть звичайні тонометри, для надання якісної, вчасної та кваліфікованої допомоги.
Збір коштів на закупівлю такого обладнання організовується по всій країні в рамках 15-ї Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» під гаслом «Дитяче серденько, живи!».
Що саме буде придбано у дитячу лікарню кожної з областей України, буде залежати від суми зібраних коштів у області. Учнівське самоврядування закладу також зібрали кошти для участі в цій акції в сумі 550 грн.